Program: L - V : 10 - 17
Contact: 0722458313
Program: L - V : 10 - 17 • Contact: 0722458313
3.png3.png1.png2.png
FILTRE DE APA POTABILA SI ACCESORII
Regulament pentru distribuitori
visa master-card

Armonizatorul de cladire

Principiul de functionare


Armonizatorul de cladire functioneaza pe baza de rezonanta. Inainte de a introduce in priza trebuie verificat pozitia fazei pentru ca nu este indiferent cum este alimentat. De regula, conform standardelor, faza ar trebui sa fie pe partea stanga al prizei, dar in realitate nu in totdeauna este respectat aceasta pozitie. Identic, daca folosim un prelungitor, trebuie masurata cu creionul de faza pozitia fazei. Armonizatorul in totdeauna trebuie introdus in priza cu emblema in sus, asa trebuie folosit si in cazul prelungitorului sau al triplu stecherului. Daca este introdus corect, atunci faza ajunge pe rezonatorul si va fi in rezonanta permanenta. Daca aparatul nu este introdus corect, si atunci are un efect minim, dar atunci in loc de raza de 20 m va actiona pe o raza de 1-2 m!


Teoretic a fost conceput pentru frecventa de 50Hz, dar rezoneaza pe o scala mai larga de frecventa datorita constructiei. Armonizeaza si rezonanta Pamantului care este de 7,83 Hz, dar armonizeaza si la frecventa de 500 Hz fiindca nu valoarea tensiunii conteaza ci frecventa.


Efectul aparatului a fost testat in mai multe trepte, independent unul de celalalt, si prin teste kinesiologice s-a dovedit efectul pozitiv. Cele mai relevante masuratori au fost efectuate pe cristale de hemina si globina al sangelui, dar acelasi rezultate ar fi obtinut si analiza de cristale de apa al Dr. Masaru Emoto.


Aparent, dispozitivul Energylife este un aparat simplu, dar contine componente si semiconductoare speciale si insusi forma si structura rezonatorului este foarte important in eficienta aparatului. Daca se desface sau se deterioreaza accidental, este recomandat inlocuirea sau efectuarea de masuratori in vederea verificaii proprietatii de rezonare, armonizare.


Foarte multi, chiar si electronisti specialisti, nu cunosc teoria prin care cu o unda inversa se poate neutraliza efectul daunator al electrosmogului asupra organismului, fara ca procesul in sine sa se schimbe. Foarte putini specialisti sunt care studiaza radiestezia, bioenergetica.


Protectia dispozitivului impotriva electrosmogului inseamna, ca din punctul in care este introdus in priza aparatul, 20 m in orice directie va avea efect de armonizare – frecvente.


[Citeste mai mult]
Contact / Newsletter
Informatii utile:
Social media
Magazin de prezentare:
Oradea, strada Ady Endre nr.4
0722458313
0770122771
0259445152
Pentru a primi ultimile noutati introduceti adresa de e-mail
Informatii utile:
Contact / Newsletter
Magazin de prezentare:
Oradea, strada Ady Endre nr.4
0722458313
0770122771
0259445152
Pentru a primi ultimile noutati introduceti adresa de e-mail
Social media
Copyright © topfiltreapa.ro 2019
Created by Stevenson design