Program: L - V : 10 - 17
Contact: 0722458313
Program: L - V : 10 - 17 • Contact: 0722458313
3.png3.png1.png2.png
FILTRE DE APA POTABILA SI ACCESORII
Regulament pentru distribuitori
visa master-card
topfiltreapa_ionizator_ja303
Ionizator apa alcalina PurePro USA JA –303
Cod produs:[JA-303]
Disponibilitate: disponibil

Variante disponibile*:

* variantele se aplica la fiecare bucata comandata in parte

Pret: 3820,00 ron (cu TVA)
 Aparat ionizator PurePro JA - 303

topfiltreapa_ionizator_apa alcalina_PurePro

Apa ionizata este apa de la robinet, filtrata foarte bine pentru a indeparta toate impuritatile si apoi ionizata prin electroliza cu ajutorul unor electrozi din titan acoperiti cu platina. Apa ionizata obtinuta cu ajutorul ionizatorului poate fi alcalina - cu un pH mai mare de 7 si ORP -250...-400 mV, sau acida - cu un pH mai mic decat 7 si ORP…+500 mV. Apa alcalina cu un pH cuprins intre 8.5 si 10 este benefica organismului avand un efect antioxidant si antiimbatranire si este puternic hidratant datorita dimensiunilor mai mici ale moleculelor de apa care pot fi absorbite mai usor de organism. Puteti viziona in 3D produsul

Japonezii au facut cercetari intense asupra apei si au descoperit ca, cu ajutorul apei s-a putut trata cu succes diferite tipuri de cancer, disfunctii ale imunitatii, imbatranirea prematura, detoxifierea tesuturilor organismului, ducand pana la protejarea organismului de contaminarea cu substante toxice.                                         

Aici gasiti informatii despre apa alcalina ionizata, aici despre bolile tratabile cu apa alcalina ionizata, iar aici despre criteriile de performanta (cititi cu atentie!!)  ale ionizatoarelor. 

Aparatul ionizator de apa alcalina PurePro JA-303, prevazut cu un panel de comanda cu afisaj LCD, se poate instala pe bateria de la bucatarie sau se poate lega direct pe retea de apa rece, asigurand o calitate excelenta la un pret accesibil.

Caracteristicile aparatului:

 • suprafata totala a electrozilor este de 750 cm
 • nivele pH: 3 nivele alcalina, 2 nivele acid (pentru a obtine apa foarte acida poate va fi necesar adaugarea de minerale ex.sare)
 • masurarea si afisarea valorii pH
 • panel de control LCD afisand toate functiile (valoarea Ph, viteza fluxului de apa, capacitatea cartusului filtrant, curatirea electrozilor
 • domeniul ORP: + 500 mV si -400 mV 
 • materialul electrozilor: titan platinat (tehnologie japoneza)
 • unitate corall-calciu
 • spalarea automata a electrozilor dupa fiecare 12 ore de functionare
 • mod de functionare permanenta: poate produce apa alcalina chiar si in timpul spalarii electrozilor
 • semnal de atentionare sonora dupa selectarea valorii pH-lui
 • contorizarea cantitatii de apa filtrata de cartus(contorizare inversa de la 9000 litri>0)
 • dimensiuni(cm): 31.5 (inaltime) x 27,5(lungime) x 14 (latime)
 • masa totala: 3.5 kg
 • culoarea: alb - albastru - gri
 • racord tuburi: otel inox

Cartusul filtrant: carbune activ argintat-03040- se poate schimba usor si rapid nu necesita specialist.Capacitate max.12000 litri.

Aici gasiti detalii despre cartus filtrant 03040.

Functionarea: apa de la robinet se filtraza foarte bine pentru a indeparta toate impuritatile si apoi este ionizata prin electroliza cu ajutorul unor electrozi din titan acoperiti cu platina. Apa ionizata obtinuta cu ajutorul ionizatorului poate fi alcalina - cu un pH mai mare de 7 si ORP -400 mV, sau acida - cu un pH mai mic decat 7 si ORP +500mV. Apa alcalina este benefica organismului avand un efect antioxidant si antiimbatranire si este puternic hidratant datorita dimensiunilor mai mici ale moleculelor de apa care pot fi absorbite mai usor de organism. In timpul filtrarii materiale minerale dizolvate raman in apa in schimb clorul liber si legat, derivatele de clor (ex: trihalometanii cancerigene, cloramina) precum si murdariile plutitoare(rugina,nisip,namol) sunt filtrate. 


Se comercializeaza in doua variante:
 1. Varianta cu instalare pe robinetul de la bucatarie(cu ruter), in acest caz aparatul este alimentat de la robinet (Poza 1). Apa acida va fi evacuata printr-un furtun in chiuveta iar apa ionizata va vi colectata printr-un furtun special.
 2. Varianta cu instalare direct pe retea de apa rece (Poza 2) are avantajul ca furtunele nu ocupa loc pe chiuveta. In acest caz apa acida este eliminata printr-o baterie decorativa, separat instalata pe chiuveta. Pretul kitului de instalare sub chiuveta este de 258 ron (contine: bateria decorativa, elementul de racordare, robinetul de inchidere si tubul plastic).

                  

Garantia: 1 an.


Producator: PurePro USA Corp.

                              


Contact / Newsletter
Informatii utile:
Social media
Magazin de prezentare:
Oradea, strada Ady Endre nr.4
0722458313
0770122771
0259445152
Pentru a primi ultimile noutati introduceti adresa de e-mail
Informatii utile:
Contact / Newsletter
Magazin de prezentare:
Oradea, strada Ady Endre nr.4
0722458313
0770122771
0259445152
Pentru a primi ultimile noutati introduceti adresa de e-mail
Social media
Copyright © topfiltreapa.ro 2019
Created by Stevenson design