Program: L - V : 10 - 17
Contact: 0722458313
Program: L - V : 10 - 17 • Contact: 0722458313
1_1.png2_1.png3.png
FILTRE DE APA POTABILA SI ACCESORII
Regulament pentru distribuitori
visa master-card
Economysoft_1
Dedurizatoare casnice de tip cabinet EconomySoft
Cod produs:[ECONOMYESOFT]
Disponibilitate: Precomanda

Pret: 0.00 ron (cu TVA)

De ce trebuie sa dedurizam apa?


Duritatea apei sunt cauzate de continutul de ioni de Ca si Mg dizolvate in apa, care sub forma de calcar se depun si distrug aparatele si instalatiile casnice. Din cauza straturilor din ce in ce mai groase se reduce viata de functionare ale aparatelor casnice, micsorand randamentul lor si va deveni mai costisitor intretinerea lor.


Depunerile de calcar afecteaza masinile de spalat, aparatele de facut cafea, aparatele de spalat vase si alte aparate casnice precum afecteaza si cartusele ceramice ale bateriilor, conductele de apa, boilere si cazane. Alimentele pregatite cu apa dura sunt mai putin gustoase, apa dura folosita la dus cauzeaza anumite disconforturi si poate cauza inclusiv afectiuni ale pielii(ex.mancarimi) la cei cu pielea sensibila.


Prin folosirea dedurizatoarelor familia dvs.scapa de aceste neplaceri.


Principiul de functionare al dedurizatoarelor casnice EconomySoft, de tip cabinet, cu comanda digitala pentru dedurizarea centralizata al apei:

Dedurizatoarele functioneaza pe baza de schimbator de ioni. Fluxul de apa dura trece prin rasina schimbatoare de ioni, unde prin schimbi de ioni se dedurizeaza apa. Rasina din sistem inlocuieste ionii de Ca++ si Mg++ cu ioni de Na+, care nu se mai separa nici la temperaturi mai ridicate.


Rasina dupa dedurizarea unei cantitati de apa se „epuizeaza” si trebuie regenerat. Regenerarea se face automat folosind solutie de NaCl(sare) de inalta puritate.In timpul regenerarii din solutia de NaCl, ionii de Na+ ajung din nou in rasina. Aparatul executa total automat procesul de spalare si regenerare. Nu necesita supraveghere permanenta, doar trebuie completat periodic cu sare. Se poate incarca cu o cantitate de sare necesara pentru mai multe regenerari intrucat aparatul foloseste doar o cantitatea de sare necesara a unei regenerari al rasinei.


Rasina folosita la dedurizare este de foarte buna calitate, avand dimensiunile particulelor aproape identice. Din aceasta cauza la regenerare foloseste o cantitate minima de sare reducand astfel cheltuielile de exploatare. Comanda automata efectueaza regenerarea in repaus sau noaptea sau cand se programeaza. In momentul „epuizarii” rasinei, efectueaza imediat regenerarea. In timpul regenerarii nu se face dedurizare, deci apa rezultata va avea acelasi duritate ca si apa bruta de la intrare.

Apa rezultata va avea o duritate mai mica de 0,1 grade germane(nk°). Intrucat Ministerul Sanatatii a stabilit o valoare de minim 5 nk° pentru apa potabila, dupa dedurizare apa rezultata trebuie durizata. Acesta se poate face prin amestecarea apei rezultata cu apa bruta cu ajutorul supapaei by-pass. Se regleaza pana cand apa rezultata va avea o duritata de min. 5 nk°, facand teste cu testerul de duritate OKT-1.


In cazul dedurizatoarelor EconomySoft seria K supapa by-pass este inclus in cap comanda, prin urmare se poate seta duritatea apei rezultata din panoul de camanda.


Fata de dedurizatoarele industriale de dimensiuni mari, aparatele EconomySoft sunt de dimensiuni reduse, usor de instalat si de intretinut. Unitatea cea mai importanta este cap comanda. Afisajul este digital printr-un ecran LCD. Se poate programa volum si timp, intrucat numai prin sincronizarea celor doua variabile putem exploata optim si economic sistemul. Contorul de apa incorporat in cap comanda ne asigura ca aparatul functioneaza economic, la capacitatea maxima.


Mai jos se poate vede un astfel de dedurizator instalat si incarcat cu tablete de sare:


                                 topfiltreapa_dedurizator cabinet_incarcat


Alegerea aparatului potrivit


Doua informatii importante trebuiesc luate in calcul la alegerea aparatului potrivit:


Primul este volumul de apa necesara, pe care se poate afla din factura de apa. 


Celalalt este duritatea sursei de apa.


Duritatea apei se exprima de obicei in grade germane(nk°). Gradul german este o zecime a continutului de CaO(oxid-calciu) exprimat in mg/litri, adica in cazul a 177 mg CaO/litri duritatea este de 17,7 nk°.


Despre duritatea sursei de apa poate sa ne informeze furnizorul local de apa potabila sau se poate determina usor cu ajutorul testerului de duritate OKT1.


    


In cazul puturilor forate va fi necesar prealabil o analiza de laborator. In cazul in care sunt si alte probleme ex.continut de fier-mangan, nitrati-nitriti etc.va fi necesar eliminarea prealabla a acestor contminanti.


Cat v-ar costa pe Dvs. daunele provocate de folosirea apei dura?


Cine utilizeaza dedurizator BlueSoft cabinet a scapat de grijile cauzate de apa dura.


Avantajele dedurizatoarelor EconomySoft:

 • Tehnologie avansata
 • Programare timp-cantitate, utilizare economica
 • Cantitate redusa de sare utilizat pentru regenerare
 • Cap comanda digitala, programare usoara
 • Intretinere minima
 • Durata lunga de utilizare, exploatare fara probleme
 • Designe modern, produs de calitate
 • Profitabil pe termen scurt, pret competitiv
 • Creste la dublu durata de utilizare a bateriilor
 • Creste durata de utilizare a instalatiilor de incalzire, reducand cheltuielile de incalzire
 • Protejeaza aparatele casnice care functioneaza cu apa
 • Paharele si vesela se va usca fara pete albe de calcar
 • Hainele proaspat spalate vor avea culori mai vie, vor fi mai moi
 • Cantitatile de detergenti utilizati se vor reduce semnificativ
 • Dupa dus sau baie pielea devine catifelata, parul devine mai sanatos
Spre informatii despre datele tehnice si preturile diferitelor dedurizatoare EconomySoft.
Contact / Newsletter
Informatii utile:
Social media
Magazin de prezentare:
Oradea, strada Ady Endre nr.4
0722458313
0770122771
0259445152
Pentru a primi ultimile noutati introduceti adresa de e-mail
Informatii utile:
Contact / Newsletter
Magazin de prezentare:
Oradea, strada Ady Endre nr.4
0722458313
0770122771
0259445152
Pentru a primi ultimile noutati introduceti adresa de e-mail
Social media
www.cel.ro
Copyright © topfiltreapa.ro 2023
Created by Stevenson design