Program: L - V : 10 - 17
Contact: 0722458313
Program: L - V : 10 - 17 • Contact: 0722458313
1_1.png2.png3.png
FILTRE DE APA POTABILA SI ACCESORII

SUNT DISPONIBILE FILTRE DE APA CU OSMOZA INVERSAFILTRE DE BUCATARIE, FILTRE DE DUS, DOZATOARE DE APA CU OSMOZA INVERSA, O GAMA VARIATA DE CARTUSE FILTRANTE, PRODUSE ANTICALCAR, APARATE DE MASURARE SI TESTARE.
Regulament pentru distribuitori
visa master-card

Recomandam folosirea filtrelor simple de bucatarie

Pentru ca:
Numai trebuie sa cumparati si sa carati baxuri de apa plata!   

Daca dvs.si familia dvs.consuma apa imbuteliata, stiti cat trebuie sa cheltuiti - mai ales in perioada de vara – pe baxuri de apa, nemaivorbind de efortul de a transporta acasa, de la masina pana in apartament (mai ales daca stati la etajul 4, sau daca chiar atunci nu functioneaza liftul). Nici originea apei sau tehnologia de purificare nu este cunoscuta. Chiar depozitarea si aruncatul flacoanelor goale nu mai este ieftin si usor de realizat. La gatit nu prea folositi apa plata, in schimb apa filtrata prin aparat puteti folosi excelent si la gatit. De ce sa nu aveti apa plata pura chiar de la robinetul dvs. de bucatarie?Nimanui nu-i place sa bea apa cu miros de clor!   

Apa de la robinet contine saruri minerale, dar din pacate si alte substante care sunt daunatoare pentru sanatate. Tratarea apei cu clor este esential in vederea dezinfectarii impotriva microorganismelor  (ex.virusi, bacterii), dar intrebarea este: ce impact are asupra organismului uman atunci cand este consumata de zeci de ani? Cu clorul din apa de baut, unele contaminanti organici, intra in reactie producand substante cancerigene,ex.:trihalometani(THM).Puteti economisi multi bani cu aparatul dvs.!   

Folosind  filtrele  de apa, comercializati de noi, puteti economisii multi bani si timp din cauza costului redus de intretinere al  aparatelor  (constand doar in schimbarea cartusului filtrant), nemaifiind necesar cararea baxurilor din magazine. Puteti calcula daca merita sa investiti intr-un astfel de aparat:

   
Apa de calitate, pentru o viata de calitate!!       

Intrucat corpul uman contine 70% apa, este necesar zilnic consumul a 1,5 - 2 litri de apa curata, fara clor si alte substante chimice. Multi oameni, cu toate acestea, nu consuma destul lichid si mai ales apa. Calitatea apei nu numai la baut este foarte imprtant dar si la prepararea  mancarurilor. Se recomanda folosirea apei purificata si la gatit, la facut cafea, ceai, racoritoare cu siropuri si chiar si la udatul florilor.

[Citeste mai mult]
Contact / Newsletter
Informatii utile:
Social media
Magazin de prezentare:
Oradea, strada Ady Endre nr.4
0722458313
0770122771
0259445152
Pentru a primi ultimile noutati introduceti adresa de e-mail
Informatii utile:
Contact / Newsletter
Magazin de prezentare:
Oradea, strada Ady Endre nr.4
0722458313
0770122771
0259445152
Pentru a primi ultimile noutati introduceti adresa de e-mail
Social media
www.cel.ro
Copyright © topfiltreapa.ro 2024
Created by Stevenson design