Puterea de vindecare a apei pure

Dupa unii savanti structura apei poate fi modificata sub influenta unor factori externi, astfel putand avea efect vindecator asupra organismului. Care ar putea fi adevarul din aceasta ipoteza?

In timp ce unii incearca in zadar sa-si recapate sanatatea, luand in fiecare zi un pumn de medicamente, tot mai multi oameni de stiinta sunt inclinati sa creada ca exista o alternativa mai eficienta si mai ieftina. Oricine poate sa-si permita, pentru ca acesta alternativa exista in fiecare casa: apa.

De mai multi ani, in laboratoarele din intreaga lume, se fac experimente pentru schimbarea structrei apei.

S-a dovedit stiintific ca de aceasta structura depinde ce fel proprietati (informatii) sunt cedate organismului.

Anna Jakovleva – medic specialist de interne ce trateaza de mai multi ani cu succes pacientii cu apa, a explicat:

– structura variabila al apei este mult mai importanta decat compozitia chimica constanta a acesteia. Datorita structurii putem preda anumite proprietati apei. Se stie demult ca structura apei poate fi schimbata cu ajutorul muzicii sau prin anumite cuvinte. Prin muzica clasica, sub rugaciuni sau prin simple cuvinte de recunostinta, apa poate vindeca iar prin cuvinte nepoliticoase, apa poate afecta sanatatea.

Surprinzator, apa este susceptibila la ceea ce gandim si ceea ce spunem. Prin gandire pozitiva apa este in stare sa vindece si cele mai grave boli. Nu este o intamplare faptul ca stramosii nostri s-au rugat inaintea fiecarei mese. Pe langa caracterul sacru al acestui ritual a fost si un sens pur practic. Apa din organism, reactioneaza in functie de starea de spirit al organismului. Din aceasta cauza, starea noastra de sanatate depinde in mare masura de starea noastra de spirit.

Despre acest fenomen scrie detailat academicianul japonez Masaru Emato in cartea  “Mesajele ascunse din apa”, publicat in anul 1999, provocand un mare interes in lumea academicienilor. Emato arata cum schimba apa strucura sub influenta anumitori factori. Ca dovada arata fotografiile unor cristale de apa sub influenta muzicii clasice si sub influenta cuvintelor cu continut pozitiv. Pe alte fotografii sunt prezentate structura cristalelor de apa sub influenta muzicii hard rock si sub influenta cuvintelor cu continut negativ, adica jignitoare. In primul caz s-au creat cristale deosebit de frumoase, uniforme, iar in al doilea caz niste cristale nestructurate, abrupte, neuniforme.

Anna Jakovleva a declarat:

„acum trei ani am realizat un experiment, am vrut sa vedem ce efect are structura apei asupra sanatatea umana. Pentru a verifica ca metoda functioneaza, am decis sa continuam experimentul pe plante. Am cumparat trei tulpine de violete, in stadiu latent, deci nu infloreau inca”

Prima tulpina a fost udata cu apa tratata sub muzica clasica, mai ales cu ariile lui Puccini si Verdi, pe a doua am udat-o cu apa ce “a ascultat” la televizor stirile despre crime, pe a treia cu apa normala curata. Dupa o luna, a doua s-a uscat, prima inflorea excelent, al treilea a ramas neschimbata, ca si inainte de experiment.

Dupa aceasta experienta mai multi pacienti ai mei au hotarat sa testeze pe propriile organism aceasta metoda. Majoritatea au constatat o imbunatatire a sanatatii lor.

Se pun urmatoarele intrebari:

Se pot inlocui medicamentele cu un pahar de apa structurata, “apa vie”? Ce se intampla de fapt? Este o adevarata minune, sau efectul placebo? Fiecare decide cum vrea si in ce crede.

Dar dimineata, in tot cazul, cand luati micul dejun, spuneti la apa: “multumesc”. Incercati. Poate va functiona.