Apa dura si calcarul
Termenul de apa dura se refera la apa care contine un nivel ridicat de calciu, magneziu si alte minerale dizolvate. Apa dura reduce puterea de curatire a detergentului si lasa pe suprafetele cu care intra in contact depuneri de minerale denumite si “depuneri calcar”. Apa pe care noi o utilizam acasa cat si cea utilizata […]
Apa hidrogenata
Ce este apa hidrogenata? Un cunoscut savant a ajuns la concluzia ca „combustibilul” organismului este hidrogenul si nu oxigenul, cum au crezut multi. Ca sa putem introduce cat mai mult hidrogen in corpul nostru, deja exista mai multe posibilitati excelente, cum ar fi apa hidrogenata, defapt apa imbogatita cu hidrogen. Sa ne intoarcem la starea de […]
Beneficiile filtrelor de apa
Avantajele utilizarii filtrelor de purificare apa Din fericire, exista solutii la indemana oricui: filtrele de apa este solutia optima pentru obtinerea apei purificata la costuri reduse, direct la tine acasa. Marea problema a apei de la robinet o reprezinta sedimentele, clorul in multe cazuri si nitratii, nitritii. Acestia din urma sunt cei mai daunatori, deoarece […]
Ce sistem de filtrare sa aleg?
Din cauza lumii dificil de inteles a filtrelor de apa, cred ca v-ati ridicat deja intrebarea: Ce filtru sa aleg?. Iata cateva recomandari care va ajuta sa alegeti purificatorul de apa care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs. Ce tipuri de filtre sunt? Acestea pot fi impartite in 3 grupe principale: 1. cani filtrante, […]
Clorul si impuritati in apa de la robinet
Clorul din apa de la robinet predispune la alergii alimentare! Clorul din apa de la robinet predispune la aparitia alergiilor alimentare, potrivit unui studiu publicat in jurnalul American College of Allergy, Asthma and Immunology. Cercetatorii americani sustin ca substantele chimice folosite pentru a face apa potabila, care se mai gasesc insa si in pesticide sau in […]
Consumul apei cu valoare tds scazut
Water Quality Association (WQA) Raportul Comitetului Consultativ Stiintific WQA (1992-1993) vezi: www.wqa.org / water information library / Consumption of Low TDS water (Search) INTRODUCERE De la inceputul timpurilor ori laudam apa ca ne da stare buna de sanatate, ori o criticam ca din cauza ei ne inbolnavim. Deja stim rolul ei in organism: solventul si transportatorul […]
De ce simtim la inceput gustul amar al apei produs de filtrele cu osmoza inversa
Pe baza unor feedback-uri ale utilizatorilor de filtre cu osmoza inversa(RO), putem afirma ca majoritatea simt un gust excelent de apa de izvor la consumul primelor pahare de apa filtrata. Cu toate acestea exista si persoane care simt un gust usor amar dupa consumarea primelor pahare. Acest gust va dispare in cateva saptamani (uneori dupa […]
Despre apa minerala
De ce bem apa minerala? Pe ce criterii alegem apa minerala? Cat de multe saruri minerale benefice organismului poate sa fie in apa minerala? De ce bem apa minerala? Raspunsul la prima intrebare ar fi: bem apa minerala, pentru ca, probabil, nu ne place apa de la robinet. Unii cumpara apa minerala pe considerente ca apa de la robinet contine clor. Problema […]
Factorii principali care determina ionizarea apei
Criteriile de performanta ale ionizatoarelor de apa alcalina Valorile de pH si ORP obtinute in urma ionizarii apei este variabil si depinde in mare masura de 3 factori esentiali : sursa de apa si continutul acestuia in saruri minerale naturale – tipurile de surse de apa in acest sens difera foarte mult tensiunea de alimentare al electrozilor […]
Principiul nano filtrelor
In cazul purificarii prin osmoza inversa sunt filtrate si sarurile minerale din apa din cauza ca precizia membranei osmotice este de 0,0001 microni iar dimensiunile moleculelor sarurilor minerale fiind de 0,0007 microni , este necesara o remineralizare ulterioara, prin cartuse remineralizante, pentru a readuce in apa sarurile minerale necesare organismului. O tehnologie revolutionara rezolva acest lucru […]