Skip to content

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Daca nu acceptati cele descrise mai jos, va rugam sa nu utilizati site-ul nostru.

Magazinul online www.topfiltreapa.ro este administrat si operat de SC COPTEL S.R.L., CUI 28371610, cu sediul in Oradea, str. Depoului  nr.1, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J05/763/2011.
 
Firma de curierat Fan Courier Express S.R.L este contractata de  catre firma noastra, ca si transportator.
 
Firma SC COPTEL S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
 
Intregul continut al acestui site –  texte, grafice, imagini, simboluri, elemente de grafica WEB, programe si alte date – este proprietatea  SC COPTEL S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram.
 
Ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans. Totodata ne rezervam dreptul de a utiliza in relatiile comerciale intermediari care pot furniza produsele noastre in nume propriu.
 
Firma  SC COPTEL S.R.L.  isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul acestui site. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site-ul nostru. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre SC COPTEL S.R.L. in perioada de timp in care promotia este valabila si numai in limita stocului disponibil si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.  
 
In cazul in care pretul produsului sau unele date ale produsului au fost gresit introduse in bazele de date ale magazinului, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, firma noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Orice conflict aparut intre firma  SC COPTEL S.R.L. si client se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti.
 
Fiind de acord cu acesti „Termeni si Conditii” clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.