Nota de informare

PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

(pentru afisare pe pagina web sau in cazul colectarii datelor prin formulare on-line)
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC COPTEL SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: colaboratori ai SC COPTEL SRL.

Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC COPTEL SRL.

DA / NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la departamentul de marketing.

Va multumim ca folositi serviciile topfiltreapa.ro

De asemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre Dvs.sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. SC COPTEL SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu caracter personal. Numar Registru general: 0017436, data: 12.09.2013.